Byggtjänster Stockholm

Om våra byggtjänster – Simon Grunewalds Bygg AB

Vårt företag ligger i Stockholm är din pålitliga partner för renovering och nybyggnation. Vi är experter på köksrenovering, trapprenovering och golvläggning. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar!

Få offert

Konsultation

Komma i kontakt

$

Skicka ett meddelande

$

Besök vårt kontor

SAGOSLINGAN 5 D, 141 92 Huddinge

$

Byggtjänster Stockholm

Högkvalitativt hantverk och utmärkt kundservice.

Med enastående hantverk och en ovärdelig engagemang för kundtillfredsställelse strävar vi efter att leverera det allra bästa. Vårt dedikerade team av skickliga yrkespersoner arbetar med precision och omsorg i varje detalj, säkerställer högkvalitativa resultat som överträffar förväntningarna. Vår passion för utmärkt kundservice driver oss att skapa en oförglömlig upplevelse, där varje kund behandlas med uppmärksamhet och respekt.

Byggnation av hus:

En kärna i grunewalds bygg. Vi har genom åren byggt många fristående hus. Vi gör allt i från att gjuta plattan till nyckelfärdigt hus.

Ombyggnation av kök:

Idag samarbetar Grunewalds bygg med många kvalitativa kökslevarantörer, vi kan stolt säga att kök är något vi kan.

Byggande av altaner och uteplatser:

Vi bygger skräddarsydda altaner och uteplatser som passar perfekt för dina behov. Vårt team av experter kan hjälpa dig att skapa den ultimata utomhusplatsen.

Byggnation av tillbyggnad:

Vi har specialiserat oss på byggnation av tillbyggnader. Vår expertis ligger i att skapa funktionella och estetiskt tilltalande tillbyggnader som smälter väl samman med befintliga strukturer.

Platsbyggna bokhyllor:

Vår passion är att skapa skräddarsydda och funktionella bokhyllor som inte bara erbjuder optimal förvaring för dina böcker, utan också kompletterar din inredning och skapar en stilfull atmosfär.

Påbyggnad av hus:

Vi förstår att behoven och önskemålen förändras över tid, och vår expertis ligger i att hjälpa våra kunder att maximera sin befintliga boyta genom att lägga till våningar eller tillägg på deras befintliga hus.

Markarbeten

Vårt team av kunniga och erfarna yrkespersoner är specialiserat på markarbeten och är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat.

Snickeri på nätet:

Genom att använda avancerad teknik och noggrann handverksskicklighet kan vi skapa skräddarsydda snickeriprodukter som är både funktionella och estetiskt tilltalande

Tillverkning av egna lister:

Vi använder högkvalitativa material och avancerad tillverkningsteknik för att producera lister av högsta kvalitet.

Få offert

Konsultation

Historisk byggnadsrenovering

Totalentreprenad Stockholm

Vi är din pålitliga partner för totalentreprenader i Stockholm. Med expertis inom byggbranschen och en djup förståelse för projektledning, tar vi hand om varje fas – från planering och konstruktion till färdigställande. Med dedikerade team och noggrann uppmärksamhet på detaljer, levererar vi resultat som överskrider förväntningarna.

Byggnadsrestaurering & renovering

Sälj en vision -Restaurering av äldre byggnader

Att restaurera äldre byggnader är en viktig del av att bevara vår historiska och kulturella arv. Genom att återställa gamla byggnader till deras tidigare prakt och använda dem på nya sätt kan vi skapa unika och intressanta platser för människor att besöka och uppleva. En restaurerad byggnad kan också ge ekonomiska fördelar för samhället, genom att locka turister och skapa arbetstillfällen inom restaureringsbranschen. Att sälja en vision för restaureringen av äldre byggnader handlar om att visa hur dessa byggnader kan bli en tillgång för samhället och bidra till en rikare kulturell upplevelse för människor.

Totalrenovering av hemmet

Lär dig värdet av ditt framtida eller nuvarande hem

m du planerar att renovera eller restaurera en historisk byggnad i Stockholm, kontakta oss på Grünewalds Byggföretag. Vi erbjuder en fullständig konsultation och samarbetar med dig för att förstå dina mål och krav för ditt projekt. Vårt team av experter har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa att ditt renoveringsprojekt blir en framgång, så tveka inte att kontakta oss idag.

Professionell renovering av historiska byggnader

Vi har en passion för att ta hand om ditt historiska hem eller företag och att ta itu med de utmaningar som renovering av äldre byggnader innebär. Vårt team av erfarna hantverkare och entreprenörer kommer att arbeta tillsammans med dig för att skapa en anpassad renoveringsplan som passar dina behov och önskemål.

Renovering av äldre arkitektur i Stockholm

Vi erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive renovering av interiörer och exteriörer, bygg- och takrenovering, återställning av fasader, fönsterrenovering och mycket mer. Vi tar hand om varje steg i processen, från planering till genomförande, för att säkerställa att ditt projekt är av högsta kvalitet och utförs inom tidsramen.

Senaste projekten

Bygg dina visioner och skapa verklighet. – För oss är varje kund unik.

Vi tar på oss våra kunders ansvar med respekt och ödmjukhet, och våra erfarna medarbetare utför byggarbeten inom snickeri och totalentreprenader. För att säkerställa framgångsrika renoveringar betonar vi noggranna förberedelser och nära samarbete med kunden. Vi börjar varje projekt med att förstå kundens unika situation och önskemål.

Lister

Badrum

Bokhylla

Bastu

Kök

Skåp

Våra kunder lägger ett stort ansvar i våra händer, vilket är ett uppdrag som vi behandlar med fullaste respekt och ödmjukhet. Våra byggarbeten utförs därför av fullt utbildade medarbetare med en lång erfarenhet inom både traditionellt snickeri, möbelsnickeri men också större uppdrag som totalentreprenader. Vår erfarenhet säger oss att grunden för att lyckas med en renovering kräver goda förberedelser och ett nära samarbete med kunden. Vi börjar därför alltid varje projekt på plats hos våra kunder för att skapa en förståelse för vilken situation det unika projektet står inför och vilken känsla som det slutliga resultatet ska generera.

Återställning av antika byggnader

Byggentreprenör med erfarenhet av äldre renoveringar

En byggentreprenör med erfarenhet av äldre renoveringar kan vara ovärderlig när det kommer till att återställa äldre byggnader till deras ursprungliga skönhet. Genom att ha kunskap om de material och tekniker som användes i det förflutna kan entreprenören skapa en autentisk renovering som respekterar byggnadens historia samtidigt som den möter moderna krav och standarder. Dessutom kan en erfaren byggentreprenör hjälpa till att hantera utmaningar som kan uppstå vid renovering av äldre byggnader, såsom att hitta ersättning för utgångna material eller lösa problem med infrastruktur som kan vara föråldrad. Med en kunnig och erfaren byggentreprenör kan renovering av äldre byggnader bli en framgångsrik och tillfredsställande process.

Byggservice Stockholm

Köksrenovering i Stockholm

Att renovera köket är ett av de mest populära sätten att uppgradera och förbättra hemmet. En köksrenovering i Stockholm kan ge ditt hem en modern och stilren uppdatering samtidigt som det ökar värdet på fastigheten. Med en professionell köksrenoverare kan du få hjälp med allt från design och materialval till installation av nya apparater och bänkskivor. Genom att arbeta tillsammans med en erfaren och pålitlig entreprenör kan du få en köksrenovering som uppfyller dina önskemål och behov samtidigt som det passar din budget. Med en nyrenoverad köksmiljö kan du laga mat och underhålla på ett mer effektivt och bekvämt sätt samtidigt som du njuter av den nya estetiken i ditt hem.

Bygg ditt eget hem med kärlek

Nybyggnation & återuppbyggnad

Att bygga sitt eget hem med kärlek kan innebära antingen nybyggnation eller återuppbyggnad av en befintlig byggnad. Oavsett vilket alternativ man väljer, är det viktigt att man tar hänsyn till både funktionella och estetiska faktorer för att skapa ett hem som är både vackert och praktiskt. En professionell byggentreprenör med erfarenhet av både nybyggnation och återuppbyggnad kan hjälpa till att skapa en unik och anpassad lösning som uppfyller dina behov och önskemål. Genom att använda högkvalitativa material och moderna tekniker kan du bygga ett hem som är energieffektivt och hållbart på lång sikt. Oavsett om du väljer att bygga ett nytt hem från grunden eller återuppbygga en gammal byggnad, är resultatet en plats där du kan skapa nya minnen och njuta av en bekväm och personlig livsstil.